Ammattinyrkkeilijä Juho Haapoja kävi pitämässä Lauttasaaren FireBodyn salilla kuntonyrkkeily– ja nyrkkeilyleirin kaiken tasoisille harrastajille 23-24.2.2018. Harjoituksia oli yhteensä kolme, perjantaina ja lauantaina. Mukana treenaamassa oli paljon eri tasoisia harrastajia eri ikäryhmistä.

juho haapoja

Juho Haapoja on uransa jo lopettanut ammattinyrkkeilijä, ja entinen raskaansarjan suomenmestari.

Entinen raskaansarjan suomenmestari ”Härmän Häjy” palkittiin leirillä vieraillessaan vuoden SOTURI 2017 -diplomilla. Ammattinyrkkeily.net sivuston lukijat saavat äänestää vuosittain diplomin saajan.

juho haapoja

Perjantain treeneissä hiki virtasi ja hauskaa oli!

Leiri alkoi perjantaina ja ensimmäissä treeneissä harjoiteltiin perusnyrkkeilyn erilaisia tekniikoita. Lauantaina ensimmäiset treenit olivat lähiottelupainotteiset ja viimeisiset treenit painottuivat kuntonyrkkeilyyn ja välineharjoitteluun.

juho haapojan leiri

Leirille osallistui paljon eri tasoisia kamppailulajien harrastajia.

juho haapojan leiri

Leirille oli osallistujia myös eri ikäryhmistä. Juniorit pääsivät treenaamaan idolinsa kanssa.

FireBody salin valmentaja, entinen ammattikamppailija itsekin, Maukka Cederlöf kertoi saaneensa leirillä paljon hyviä vinkkejä omiin treeneihin ja asiakkaiden kanssa hyödynnettäväksi.

”Haastattelin Juhoa treenaamisesta Englannissa, jossa hän on käynyt leireillä. Englannissa treenataan kovaa, mutta lepoa painotetaan myös paljon. Leireillä briteissä treenataan jopa kaksi kertaa päivässä viitenä päivänä viikossa. Kaksi päivää pyhitetään palautumiselle.”

juho haapojan leiri

Salin valmentajia oli myös mukana treenamassa. Kuvassa FireBodyn valmentaja Maukka Cederlöf (vas.) sparraamassa enisen ammattinyrkkeilijän ja nykyisen kehätuomari Anssi Peräjoen kanssa (oik.).

Lisäksi Maukka mainitsee saaneensa hyviä oppeja liikkuvuusharjoitteluun, joita hän meinaa ottaa käytäntöön asiakkaidensa kanssa.

juho haapojan leiri

Lauantaina treenatiin kahdesti. Ensin lähiottelua ja lopuksi kuntonyrkkeilyä.

Leirillä oli mukana paljon eri tasoisia harrastajia aina aloittelijoista ammattilaisiin. Maukka kiitteleekin Juhoa hyvin toteutetusta kokonaisuudesta.

”Treenien sisältö oli hienosti suunniteltu, sillä ne sopivat kaikille osallistujille lähtötasosta huolimatta!”

juho haapojan leiri

Leirin ensimmäisissä treeneissä perjantaina harjoiteltiin perinteistä nyrkkeilyä.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *