Firebody Fight Club

Miten voit?

Moni meistä on kiireinen, stressaantunut, työ ja liike-elämä on hektistä ja tuntuu että omaa aikaa ei ole. Monella meistä on ajatus, että joku päivä pistän kroppani kuntoon ja pidän huolta kehostani. Ystävä hyvä, paras päivä siihen on nyt. Elämä harvemmin muuttuu ellet sinä muuta sitä.

Firebody Fight Club on aamutreeni, jossa sinusta rakennetaan oman elämäsi supersankari. Treenit ovat turvallisia, lähtötasolla ei ole mitään merkitystä, jokaista treenataan oman tason mukaan. Tulet elämäsi kuntoon, kun keho voi hyvin ja mieli on virkeä.

Kutsumme sinut yhteisiin aamutreeneihin heti lomien päätyttyä syksyllä!
Kesä on nyt. Silloin kuuluu nauttia, syödä jätskiä, paistaa makkaraa ja saunan jälkeen juoda yksi huurteinen.  Mut kohta sä mietit, miten kesäkilot saa karistettua… Sit alkaa valo vähentyä ja syksyn pimeys tulla. Sua alkaa masentaa ja turhauttaa. Sulla ei oo aikaa lähteä jumpalle ja syyskuussa huomaat, et sun vaatteet kiristää. Siksi me etsitään sua just nyt!

Kun itsestään huolehtiminen on hoidettu ensimmäisenä päiväjärjestyksestä aamulla, voit sen jälkeen keskittyä muiden palvelemiseen ja elämästä nauttimiseen.

Valmentajana toimii Kickboxing legenda Mauri ”Maukka” Cederlöf. Maukan kanssa treenatessa tunti tuntuu minuuteilta ja treenaaminen on ennen kaikkea hauskaa. Lisää Maukasta täällä.  http://www.firebody.fi/ohjaajat

Firebody Fight Clubissa me:
* Treenataan kimpassa aamuisin kaksi kertaa viikossa. Treenit tiistaisin ja torstaisin klo 8-9:15
* Treenit sisältävät kuntonyrkkeilyä ja kehonhuoltoa. Kehon ja mielen tasapainoa.
Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta kamppailulajeista.
*Kurssimaksuun sisältyy kevyt aamupala treenien jälkeen
* Treenit ovat 11.9-1.11.2018, treenejä yhteensä 16 kertaa
* Ilmoittautuminen käynnissä nyt.
Hinta 370 €

Sinun ei tarvitse kuin tulla paikalle. Pöytä on katettu! Ilmoittaudu pian info@firebody.fi. Mukaan mahtuu 20 ensimmäistä.