• Vattuniemenkatu 5, 00210 Helsinki
  • 0400 511 844
  • info@firebody.fi

Junnujen potkunyrkkeilykoulu

Juniori potkunyrkkeilykoulu Helsingin Lauttasaaressa tarjoaa mukavan harrastuksen nuorille pojille ja tytöille iältään 9-15-vuotta. Junioreiden potkunyrkkeilukoulussa opetetaan  potkunyrkkeilyn perustekniikoita sekä opetellaan koordinaatiota ja kehonhallintaa. Potkunyrkkeilukoulu onkin hyvä lisä myös muihin joukkuelajiharrastuksiin, kuten jalkapallon ja jääkiekon ohelle. Ohjaajina kamppailuvalmentaja Mauri Cederlöf ja Noora Al Saffu.

Edellytämme Suomen potkunyrkkeilyliiton sääntöjen mukaan, että junnujen kamppailukoulussa  harrastavien henkilöiden tulee olla lisensioituja alkesikurssin jälkeen. Salimme seura Helsingin nyrkkeilytalli ry on potkunyrkkeilyliiton jäsen.

Junnulla tulee siis olla voimassaoleva lisenssi.

Huom! Lisenssi ei sisällä kuitenkaan vakuutusta, vaan siitä tulee jokaisen harrastajan itse huolehtia. Junnuille, jotka kilpailevat tai sparraavat ottelunomaisesti vakuutus on pakollinen.  Potkuyrkkeilyliiton kautta saa myös edullisen vakuutuksen. Edellytämme myös vanhemmilta kirjallisen luvan kilpapotkunyrkkeilyyn ja otteluharjoitteluun.

Junnujen tunneille voit tulla mukaan milloin vain. Helpointa on tulla mukaan kauden alussa, jolloin lähdetään alkeista liikkeelle.

Hinnat :

  • Harrastelisenssi 20 euroa
  • B-lisenssi, Potkunyrkkeily Syntynyt 1.1.2000 tai myöhemmin 45 euroa.

Katso tarkemmat ohjeet: Suomen potkunyrkkeilyliitto
Vakuutuksen ja lisenssin voi ostaa suoraan: Suomisport

Kysy lisää »
Varaa suoraan netistä »