• Vattuniemenkatu 5, 00210 Helsinki
  • 0400 511 844
  • info@firebody.fi

Defendo

Defendo itsepuolustus alkeiskurssi helmi-maaliskuussa. Tiedot päivittyvät piakkoin!

Salillamme opetetaan itsepuolustusta. Opetuksen perustana on Scandinavian Defendo, joka  on yksinkertainen itsepuolustus-, voimankäyttö- ja lähitaistelumenetelmä. Lähtökohtana on ollut luoda itsepuolustusjärjestelmä, joka todella toimii. Scandinavian Defendo pohjautuu todellisessa elämässä saatuihin kokemuksiin: niitä analysoimalla järjestelmään on valikoitunut tehokkaimmat, todellisissa voimankäyttö ja hätävarjelu -tilanteissa toimivat itsepuolustustekniikat ja ratkaisumallit.

Defendon tekniikoita ja harjoittelumenetelmiä on hiottu vuosien varrella hyvin päättäväisesti: ainoastaan hyvät ja toimivat osat on säilytetty. Laji on optimoitu juuri tämän päivän todellisiin arjen uhkiin ja on kansainvälisesti erittäin korkealle arvostettu realistinen itsepuolustusmenetelmä; yksi maailman parhaista.

Kysy lisää »
Varaa suoraan netistä »

Yksinkertaissta ja toimivaa

Defendossa on rajoitettu määrä yksinkertaisia tekniikoita. Sen sijaan, että oppilaat oppisivat uusia ja taas uusia tekniikoita, hiotaan perustekniikoita ja taktista käyttäytymistä ja voimistetaan henkistä vahvuutta. Defendo on erinomainen valinta ihmiselle, jonka tavoite on oppia tehokasta itsepuolustusta nopeasti.

Voit osallistua Defendon alkeis- ja jatkotunneille, kun olet täyttänyt 18-vuotta.

Tutustu lajiin enemmän Scandinavian Defendo Finland ry:n sivuilla: https://www.defendo.fi/

Asiakkaiden sanomaa

"Maukan treenit on älyttömän hyviä. Itse 4,5 vuotta liikunta-alalla työskennelleenä tunnistan hyvän koutsin hyvin..."

- Johanna