Personal Training

Tarjoamme monipuolisia personal trainer palveluita ammattitaidolla. Asiakkainamme on hyvin erilaisia ihmisiä. Voit olla nuori tai vanha, nainen tai mies, aloittelija tai urheilija. Personal training- eli yksilövalmennus auttaa sinua saavuttamaan henkilökohtaiset tavoitteesi. Tavoitteesi voi olla parempi kunto, painonpudotus, kiinteytyminen, kehittyminen jossakin lajissa paremmaksi tai päästä tuki- ja liikuntaelinten vaivoista eroon. Meidän tavoitteemme on auttaa sinua!

Valmennusprojektimme sisältää tavoitteidesi mukaisesti henkilökohtaisia tapaamisia valmentajan kanssa, suunnittelua, käytännön harjoittelua, valvontaa sekä motivointia. Yhdessä pyrimme siihen, että tavoitat tavoitteesi.

Valmentajasi suunnittelee taustatietojen ja tapaamisten pohjalta juuri sinulle sopivan ruokavalion ja harjoitusohjelman. Valmentaja myös päivittää ohjelmiasi edistymisesi mukaan.

Annika

Olen ammatiltani fysioterapeutti. Olen toiminut fysioterapeuttina jo 10-vuoden ajan. Lisäksi olen myös pilatesohjaaja ja kouluttautunut physiotraineriksi. Physiotrainer koulutuksessa yhdistetään fysioterapeuttinen osaaminen valmennusosaamiseen. Koulutan itseäni jatkuvasti lisää monella eri saralla. Minulla on vuosien aikana kehittynyt taito huomata asiakkaan kehon väärät toimintamallit ja kehon heikot kohdat, joita sitten harjoittelussa korjataan.

Osaan myös auttaa, jos sinulla on jokin tuki- ja liikuntaelinongelma, joka pitää huomioida harjoittelussa. Lähes jokaisella on joskus oireita tuki- ja liikuntaelimissä. Kipu on yleisin oire. Yleisimpiä tule-oireita esiintyy selässä, niskassa ja olkapäissä. Minulla on myös erityisosaamista, jos sinulla on jäänyt syynytyksen jälkeinen suoran vatsalihaksen erkauma ja haluat ohjausta sopivaan harjoitteluun synnytyksen jälkeen.

Olen vahvasti sitä mieltä, että parasta tule-oireiden hoitoa on niiden ennaltaehkäisy. Erityisesti on tärkeää puuttua tilanteeseen ennen kuin oireet ehtivät kroonistua. Harjoittelussa on mm. tärkeä huomioida keskivartalon hallinta, koska se on kaiken liikkeemme keskus ja vaikuttaa siten koko kehon toimintaan ja – tasapainoon.

Minulle ei ole väliä minkä ikäinen olet tai missä kunnossa olet. Olen liikkeen ja kehon ammattilainen ja tarjoan koko ammattitaitoni käyttöösi, jotta saavutat tavoitteesi.

Ota yhteyttä: annika.cederlof@gmail.com tai puh. 041-5456516

Asiakaspalautteita:

Johanna:  “Annikan yksilöllinen, kannustava ja erittäin ammattitaitoinen
pilates-ohjaus toi ratkaisun pitkäaikaiseen selkävaivaani. Sain
ohjelman kotiharjoitteluun sekä intoa ja varmuutta jatkaa turvallista
harjoittelua ohjatuilla tunneilla. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan!”

Salla:

“Hakeuduin keväällä Annikan luokse kärsittyäni kuukausia kestäneestä selkäkivusta. Alaselkääni sattui koko ajan, ja mikä tahansa urheilumuoto kävelyä lukuunottamatta vain kipeytti selkää lisää. Selkäkivut johtuivat todennäköisesti kotiremontin yhteydessä tapahtuneesta rasituksesta, väärästä treenaustekniikasta ja liiallisesta istumisesta. Pyysin urheiluhierojaani suosittelemaan minulle sopivaa pt:tä ja hän kertoi Annikan olevan fysioterapeutti, personal trainer ja pilatesohjaaja.

Ekalla tapaamiskerralla Annika määritteli heti ongelman selässäni, joka ei lopulta ollutkaan niin ihmeellinen. Hän totesi, että alaselän lihakseni eivät reagoi kehoni liikkeisiin tai että lihaksen aktivointi tapahtuu liian myöhään ja kaikki tämä kuormittaa selkää. Hän sanoi että avain selkäkipun loppumiseen on syvien vatsalihasten aktivointi ja vahvistaminen. Ennen kuin hän edes lähti suunnittelemaan pyytämääni saliohjelmaa sain häneltä selkeät ja yksinkertaiset ohjeet, miten aktivoida syviä vatsalihaksia, jotta treenaamisen aloittaminen jälleen olisi turvallista.

Keskivartalon hallintaan keskittyminen ja erityisesti syvien vatsalihasten vahvistaminen alkoi tehota selän ongelmiin muutamassa viikossa. Samalla kävimme treeniliikkeitä moneen otteeseen läpi ja Annika piti huolta, että tekniikka on oikea.
Annikan asiakkaana selän paranemisen lisäksi oma fiilis luonnollisesti parani. Se ei johtunut pelkästään kivun häviämisestä, vaan myös siitä että Annika osoitti ettei selän kuntoutuksessa ole kyse monimutkaisista asioista. Perusjuttuihin keskittymällä saa tuloksia aikaan. Myös itseluottamus salilla on noussut, kun tiedän hallitsevani treeniliikkeiden tekniikan hyvin.”

Maukka

Olen kilpaillut usean vuoden ajan amatööri- ja ammattitasolla kamppailu-urheilussa. Olen käynyt kamppailu-urheiluvalmentajan 3-tason koulutuksen ja olen kouluttautunut myös itsepuolustus ohjaajaksi. Koulutan itseäni jatkuvasti lisää liikunnassa, kamppailulajeissa ja itsepuolustuksessa. Kilpailu-uran jälkeen olen toiminut toiminut aktiivisesti valmentajana. Ammattiurheilijana minulla on laaja kokemus urheilusta ja vankka kamppailu-urheilutieto-taito. Tältä pohjalta olen luonut aivan omanlaiseni tavan ohjata ja viedä tietämystäni eteenpäin myös kuntoilijoille.

Vahvuuteni ovat hyvät suulliset- ja vuorovaikutustaidot. Saan ihmiset innostumaan ja kuuntelemaan. Olen valmentanut myös amatööri- ja ammattilaistasolla kilpanyrkkeilijöitä, vapaaottelijoita, potkunyrkkeilijöitä, thainyrkkeilijöitä.

Ota minuun rohkeasti yhteyttä jos haluat yksilöllistä valmennusta painonpudotuksesta kamppailu-urheiluun tai itsepuolustukseen.

info@firebody.fi       Puh. 0400-511844

Asiakaspalauteita:

Kuntosaliyrittäjä Johanna Muhonen: “Maukan tunnit ovat erittäin tehokkaita koko kropalle ja tekee mun treeniviikosta monipuolisimpia Juoksu/mäkikävely ja lihaskuntotreenien lisäksi.

Yksilöllistä kamppailu ja itsepuolustus valmennusta