• Vattuniemenkatu 5, 00210 Helsinki
  • 0400 511 844
  • info@firebody.fi

Juho Haapaojan leiri FireBodyn salilla

su helmik. 25 14:59:00 2018

Ammattinyrkkeilijä Juho Haapoja kävi pitämässä Lauttasaaren FireBodyn salilla kuntonyrkkeily– ja nyrkkeilyleirin kaiken tasoisille harrastajille 23-24.2.2018. Harjoituksia oli yhteensä kolme, perjantaina ja lauantaina. Mukana treenaamassa oli paljon eri tasoisia harrastajia eri ikäryhmistä.

Entinen raskaansarjan suomenmestari ”Härmän Häjy” palkittiin leirillä vieraillessaan vuoden SOTURI 2017 -diplomilla. Ammattinyrkkeily.net sivuston lukijat saavat äänestää vuosittain diplomin saajan.

Leiri alkoi perjantaina ja ensimmäissä treeneissä harjoiteltiin perusnyrkkeilyn erilaisia tekniikoita. Lauantaina ensimmäiset treenit olivat lähiottelupainotteiset ja viimeisiset treenit painottuivat kuntonyrkkeilyyn ja välineharjoitteluun.

FireBody salin valmentaja, entinen ammattikamppailija itsekin, Maukka Cederlöf kertoi saaneensa leirillä paljon hyviä vinkkejä omiin treeneihin ja asiakkaiden kanssa hyödynnettäväksi.

“Haastattelin Juhoa treenaamisesta Englannissa, jossa hän on käynyt leireillä. Englannissa treenataan kovaa, mutta lepoa painotetaan myös paljon. Leireillä briteissä treenataan jopa kaksi kertaa päivässä viitenä päivänä viikossa. Kaksi päivää pyhitetään palautumiselle.”

Salin valmentajia oli myös mukana treenamassa. Kuvassa FireBodyn valmentaja Maukka Cederlöf (vas.) sparraamassa enisen ammattinyrkkeilijän ja nykyisen kehätuomari Anssi Peräjoen kanssa (oik.).

Lisäksi Maukka mainitsee saaneensa hyviä oppeja liikkuvuusharjoitteluun, joita hän meinaa ottaa käytäntöön asiakkaidensa kanssa.

Leirillä oli mukana paljon eri tasoisia harrastajia aina aloittelijoista ammattilaisiin. Maukka kiitteleekin Juhoa hyvin toteutetusta kokonaisuudesta.

“Treenien sisältö oli hienosti suunniteltu, sillä ne sopivat kaikille osallistujille lähtötasosta huolimatta!”