• Vattuniemenkatu 5, 00210 Helsinki
  • 0400 511 844
  • info@firebody.fi

Personal Training

Tarjoamme monipuolisia personal trainer palveluita ammattitaidolla. Asiakkainamme on hyvin erilaisia ihmisiä. Voit olla nuori tai vanha, nainen tai mies, aloittelija tai urheilija. Personal training- eli yksilövalmennus auttaa sinua saavuttamaan henkilökohtaiset tavoitteesi. Tavoitteesi voi olla parempi kunto, painonpudotus, kiinteytyminen, kehittyminen jossakin lajissa paremmaksi tai päästä tuki- ja liikuntaelinten vaivoista eroon. Meidän tavoitteemme on auttaa sinua!

Valmennusprojektimme sisältää tavoitteidesi mukaisesti henkilökohtaisia tapaamisia valmentajan kanssa, suunnittelua, käytännön harjoittelua, valvontaa sekä motivointia. Yhdessä pyrimme siihen, että tavoitat tavoitteesi.

Valmentajasi suunnittelee taustatietojen ja tapaamisten pohjalta juuri sinulle sopivan ruokavalion ja harjoitusohjelman. Valmentaja myös päivittää ohjelmiasi edistymisesi mukaan.

Annika

Olen ammatiltani fysioterapeutti. Olen toiminut fysioterapeuttina jo 10-vuoden ajan. Lisäksi olen myös pilatesohjaaja ja kouluttautunut physiotraineriksi. Physiotrainer koulutuksessa yhdistetään fysioterapeuttinen osaaminen valmennusosaamiseen. Koulutan itseäni jatkuvasti lisää monella eri saralla. Minulla on vuosien aikana kehittynyt taito huomata asiakkaan kehon väärät toimintamallit ja kehon heikot kohdat, joita sitten harjoittelussa korjataan.

Osaan myös auttaa, jos sinulla on jokin tuki- ja liikuntaelinongelma, joka pitää huomioida harjoittelussa. Lähes jokaisella on joskus oireita tuki- ja liikuntaelimissä. Kipu on yleisin oire. Yleisimpiä tule-oireita esiintyy selässä, niskassa ja olkapäissä. Minulla on myös erityisosaamista, jos sinulla on jäänyt syynytyksen jälkeinen suoran vatsalihaksen erkauma ja haluat ohjausta sopivaan harjoitteluun synnytyksen jälkeen.

Olen vahvasti sitä mieltä, että parasta tule-oireiden hoitoa on niiden ennaltaehkäisy. Erityisesti on tärkeää puuttua tilanteeseen ennen kuin oireet ehtivät kroonistua. Harjoittelussa on mm. tärkeä huomioida keskivartalon hallinta, koska se on kaiken liikkeemme keskus ja vaikuttaa siten koko kehon toimintaan ja – tasapainoon.

Minulle ei ole väliä minkä ikäinen olet tai missä kunnossa olet. Olen liikkeen ja kehon ammattilainen ja tarjoan koko ammattitaitoni käyttöösi, jotta saavutat tavoitteesi.

Ota yhteyttä:
annika.cederlof@gmail.com tai soita 041 545 6516

Kysy lisää »
Varaa suoraan netistä »

Maukka

Olen kilpaillut usean vuoden ajan amatööri- ja ammattitasolla kamppailu-urheilussa. Olen käynyt kamppailu-urheiluvalmentajan 3-tason koulutuksen ja olen kouluttautunut myös itsepuolustus ohjaajaksi. Koulutan itseäni jatkuvasti lisää liikunnassa, kamppailulajeissa ja itsepuolustuksessa. Kilpailu-uran jälkeen olen toiminut toiminut aktiivisesti valmentajana. Ammattiurheilijana minulla on laaja kokemus urheilusta ja vankka kamppailu-urheilutieto-taito. Tältä pohjalta olen luonut aivan omanlaiseni tavan ohjata ja viedä tietämystäni eteenpäin myös kuntoilijoille.

Vahvuuteni ovat hyvät suulliset- ja vuorovaikutustaidot. Saan ihmiset innostumaan ja kuuntelemaan. Olen valmentanut myös amatööri- ja ammattilaistasolla kilpanyrkkeilijöitä, vapaaottelijoita, potkunyrkkeilijöitä, thainyrkkeilijöitä.

Ota minuun rohkeasti yhteyttä jos haluat yksilöllistä valmennusta painonpudotuksesta kamppailu-urheiluun tai itsepuolustukseen.

info@firebody.fi tai soita 0400 511 844

Kysy lisää »
Varaa suoraan netistä »