• Vattuniemenkatu 5, 00210 Helsinki
 • 0400 511 844
 • info@firebody.fi

Ohjaajamme

Mauri Cederlöf

Mauri “Maukka”  on Firebodyn päävalmentaja kamppailulajeissa. Hän ohjaa kuntonyrkkeilyä, potkunyrkkeilyä, kuntopotkunyrkkeilyä, Defendoa ja junnujen nyrkkeily- ja kamppailukoulua. Maukan oppeihin pääset myös yksilö- ja pienryhmätunneille.
Katso tarkemmin: Personal training »

“Olen kilpaillut  usean vuoden ajan amatööri- ja ammattitasolla kamppailu-urheilussa. Olen käynyt myös kamppailu-urheiluvalmentajan koulutuksen. Kilpailu-uran jälkeen olen toiminut toiminut aktiivisesti valmentajana päätyön ohessa. Ammattiurheilijana minulla on laaja kokemus urheilusta ja vankka kamppailu-urheilutieto-taito. Tältä pohjalta olen luonut aivan omanlaiseni tavan ohjata tunteja ja viedä tietämystäni eteenpäin kuntoilijoille.

Vahvuuteni ovat hyvät suulliset- ja vuorovaikutustaidot. Saan ihmiset innostumaan ja kuuntelemaan. Useat asiakkaat ovat jo käyneet tunneillani usean vuoden ajan. Olen valmentanut myös amatööri- ja ammattilaistasolla kilpanyrkkeilijöitä, vapaaottelijoita, potkunyrkkeilijöitä, thainyrkkeilijöitä.”

Maukan meriitit

 • Aloittanut kamppailulajien harjoittelun 1984
 • Nyrkkeillyt vuodesta 1986
 • Nyrkkeily SM-pronssi sarjassa -67 kg
 • Potkunyrkkeily SM-pronssi 2002
 • Potkunyrkkeily SM-hopea 2003 (hävisi finaalissa tuomariäänin Jere Reinikaiselle joka voitti maailmanmestaruuden 2003)
 • Potkunyrkkeilyssä Latvia Open 2004 hopea
 • Potkunyrkkeilyssä Eesti Open 2004 kultaa
 • Ammattilaisottelu potkunyrkkeilyssä Järvenpäässä 2004 voitto Unkarin mestari Andreas Sokista
 • Potkunyrkkeily SM-kulta sarjassa -67 kg 2005
 • Ammattilaisottelu potkunyrkkeilyssä Vantaa open 2005 voitto Dennis Aleksanolrewista
 • Potkunyrkkeilyssä World cup Unkari 2005 hopea
 • 2006 MM-edustus low-kick ilman sijoitusta Marokossa
 • Potkunyrkkeilyssä World cup 2006 ei sijoitusta
 • 3-tason valmentaja koulutus kamppailu-urheilussa 2006
 • Defendo ohjaajatasot: Hard Target ja Combat Tech vuosina 2015-2016

Noora al-Saffu

Ohjaa Firebodylla potkunyrkkeilyä ja kuntopotkunyrkeilyä keskiviikkoisin.

”Ensimmäisiin kamppailutreeneihin päädyin jo 7 vuotiaana ja matka jatkuu yhä. Elämäni pyörii urheilemisen ympärillä, ja voisin jopa sanoa, että se on tapani hengittää. Potkunyrkkeily on ollut osa elämääni jo pidemmän aikaan.  Kasvattiseurani on GB gym ry ja siellä treenaan yhä. Suurimpia meriittejäni potkunyrkkeilyssä on muuanmuuassa:

 • Nuorten euroopanmestaruus kulta 2017,2019
 • Nuorten maailmanmestaruus pronssi 2018
 • Suomenmestaruus kulta 2016,2018,2019, 2020

Vaikka päälajini onkin potkunyrkkeily, harrastan kaikenlaista urheilua laidasta laitaan, ja esimerkiksi seinäkiipeily kuuluukin yhteen suosikkilajeihini. Intohimoni on urheileminen ja toivonkin saavani jakaa intohimoani mahdollisimman monen kanssa. Valmentamisen kautta tämä onnistuu mitä parhaiten. Pääsen tsemppaamaan ja auttamaan muita tavoitteissaan, mikä on minulle erittäin tärkeää. Haluan että jokainen kokee onnistumisen tunteita, ja oppii ylittämään itsensä.”

Tervetuloa mukaan mun treeneihin!

Amin Asikainen

Ohjaa Firebodylla maanantaisin kuntonyrkkeilyä.


Amin Asikainen on yksi Suomen kaikkien aikojen menestyneimmistä nyrkkeilijöistä. Paras saavutus on vuonna 2006 Euroopan Nyrkkeilyliiton (EU) keskisarjan mestariksi.

Amatööriurallaan Asikainen otteli 175 ottelua, joista voitti 135. Painoluokkansa Suomen mestaruuden hän saavutti vuosina 1996, 1998, 1999 ja 2001. Lisäksi hänellä on voitot Tammer-, GeeBee-, Copenhagen Box Open – ja Karl Leman -turnauksista. Rikhard Lumberg oli viimeinen suomalaisnyrkkeilijä, jolle Asikainen hävisi, kun tämä kukisti hänet vuoden 2000 SM-loppuottelussa. Asikaisen viimeinen ottelu amatöörinä päättyi myös tappioon, Italian Ciro di Corcia vastaan vuonna 2001 MM-kisojen toisella kierroksella.

Olli Nuikka

 

Olli ohjaa Firebodylla BJJ:tä ja kuntonyrkkeilyä.

Olli: "Matkani kamppailulajien parissa alkoi 1988 Taekwondolla, ja on kuulunut elämääni siitä lähtien. Matkan varrella on kertynyt hieman kokemusta myös thainyrkkeilystä ja vapaaottelusta. Brasilialainen Jujutsu tuli mukaan 2010. Tällä hetkellä minulla on ruskea vyö brasialialaisessa Jujutsussa, joka on myönnetty Delcio Pereiran toimesta.

Olen luonteeltani aika analyyttinen persoona. Minua kiehtoo miksi ja miten tietyt tekniikat toimivat sekä mihin niiden toimivuus perustuu. Koen tärkeäksi, että valmennettavilla olisi selkeä ymmärrys BJJ.n perusrakenteista, sekä tarpeellinen työkalupakki hallita vastustajaa.

Olen koulutukseltani urheiluhieroja, MST terapeutti ja akupunktioterapeutti. Työni on syventänyt ymmärrystäni ihmiskehon anatomiasta ja biomekaniikasta. Otan aina harjoituksissani huomioon harrastajan sen hetkisen kunnon sekä rajoitteet, jokaisella on oma tapa tehdä ja oppia. Minulle on tärkeää tiedostaa valmennettavien tavoitteet. Kaikista ei tarvitse tulla huippu-urheilijoita mutta toivottavasti loppuelämän harrastajia."

Motto: ”Tao ensin miekka, ja teroita se vasta sitten.”

Jari Grönroos

Jari ohjaa junnujen nyrkkeilykoulua tiistaisin ja torstaisin.

Jarilla on itsellään kilpanyrkkielytausta. Amatöörinä hän saavutti SM-kultaa vuosina 1983, 1984 ja 1985, hopeaa 1981 sekä pronssia 1987. Paras saavutus on EM pronssi 1985. Amatööriuransa jälkeen Grönroos otteli vuonna 1989 viisi ammattilaisottelua, joista kaksi päättyi voittoon, yksi tasapeliin ja kaksi tappioon.

Oman kilpauran jälkeen hän on toiminut amatööri- ja ammattinyrkkeilijävalmentajana. Hän on valmentanut mm. Harri Hakulinen, Juho Tolppola, Gennadi Metsikainen. Tällä hetkellä hän valmentaa mm. ammattinyrkkeilijä Samuli Kärkkäistä.

Samuli Kärkkäinen: “Jari on vaativa ja jämäkkä valmentaja”.

Joonas Pasanen

Ohjaa Firebodylla tällä hetkellä Krav Magaa

”Minulla on Krav Maga Network 3.-tason ohjaajakoulutus ja 1. dan musta vyö. Olen harrastanut Krav Magaa jo vuodesta 2010.

Lisäksi harrastan laajasti myös muita kamppailulajeja mm. potkunyrkkeilyä, nyrkkeilyä, defendoa ja brasilialaista Jujutsua.”

Christian Pöyhönen

Christian ohjaa Firebodylla tällä hetkellä kuntopotkunyrkkeilyä sunnunaisin.

”Aloitin kamppailulajit taekwondolla lapsena Jyväskylässä ja olen sittemmin jatkanut yli kymmenen korealaisen, japanilaisen ja länsimaissen lajin parissa toistakymmentä vuotta.

Suurimpiin saavutuksiini kuuluvat hoijeonmoosoolin maailmanmestaruudet vuosilta 2014 ja 2017. Lisäksi minulla on 2. dan mustat vyöt hanmoodosta ja haedong kumdosta, joista ensimmäisessä toimin yhä seurani päävalmentajana Helsingin Hermannissa. Olen myös toiminut lajieni maajoukkueissa päävalmentajana 6 vuoden ajan.

Tällä hetkellä harrastan mm. potkunyrkkeilyä, MMA:ta ja BJJ:tä, mutta ihmisten auttaminen ohjaamalla harjoituksia on myös suuri intohimoni. Ohjaustyylini on osallistuva, eli treenaan usein harrastajien seassa, annan helposti henkilökohtaista palautetta ja pidän energiat korkealla. Lämpimästi tervetuloa treeneihini!”

 

Benjamin Erikson

Ohjaa Firebodylla tällä hetkellä kuntonyrkkeilyä tiistaisin.

Benjamin kilpailee tällä hetkellä nyrkkeilyssä kansainvälisellä tasolla. Hän on mm. kolminkertainen Suomen mestari. Valmennuskokemustakin on jo 5 vuoden ajalta.