• Vattuniemenkatu 5, 00210 Helsinki
 • 0400 511 844
 • info@firebody.fi

Ohjaajamme

Mauri Cederlöf

Mauri “Maukka”  on Firebodyn päävalmentaja kamppailulajeissa. Hän ohjaa kuntonyrkkeilyä, potkunyrkkeilyä, kuntopotkunyrkkeilyä, Defendoa ja junnujen nyrkkeily- ja kamppailukoulua. Maukan oppeihin pääset myös yksilö- ja pienryhmätunneille.
Katso tarkemmin: Personal training »

“Olen kilpaillut  usean vuoden ajan amatööri- ja ammattitasolla kamppailu-urheilussa. Olen käynyt myös kamppailu-urheiluvalmentajan koulutuksen. Kilpailu-uran jälkeen olen toiminut toiminut aktiivisesti valmentajana päätyön ohessa. Ammattiurheilijana minulla on laaja kokemus urheilusta ja vankka kamppailu-urheilutieto-taito. Tältä pohjalta olen luonut aivan omanlaiseni tavan ohjata tunteja ja viedä tietämystäni eteenpäin kuntoilijoille.

Vahvuuteni ovat hyvät suulliset- ja vuorovaikutustaidot. Saan ihmiset innostumaan ja kuuntelemaan. Useat asiakkaat ovat jo käyneet tunneillani usean vuoden ajan. Olen valmentanut myös amatööri- ja ammattilaistasolla kilpanyrkkeilijöitä, vapaaottelijoita, potkunyrkkeilijöitä, thainyrkkeilijöitä.”

Maukan meriitit

 • Aloittanut kamppailulajien harjoittelun 1984
 • Nyrkkeillyt vuodesta 1986
 • Nyrkkeily SM-pronssi sarjassa -67 kg
 • Potkunyrkkeily SM-pronssi 2002
 • Potkunyrkkeily SM-hopea 2003 (hävisi finaalissa tuomariäänin Jere Reinikaiselle joka voitti maailmanmestaruuden 2003)
 • Potkunyrkkeilyssä Latvia Open 2004 hopea
 • Potkunyrkkeilyssä Eesti Open 2004 kultaa
 • Ammattilaisottelu potkunyrkkeilyssä Järvenpäässä 2004 voitto Unkarin mestari Andreas Sokista
 • Potkunyrkkeily SM-kulta sarjassa -67 kg 2005
 • Ammattilaisottelu potkunyrkkeilyssä Vantaa open 2005 voitto Dennis Aleksanolrewista
 • Potkunyrkkeilyssä World cup Unkari 2005 hopea
 • 2006 MM-edustus low-kick ilman sijoitusta Marokossa
 • Potkunyrkkeilyssä World cup 2006 ei sijoitusta
 • 3-tason valmentaja koulutus kamppailu-urheilussa 2006
 • Defendo ohjaajatasot: Hard Target ja Combat Tech vuosina 2015-2016

Annika Cederlöf

Annika on Firebodyn kehollisten tuntien pääohjaaja. Hän ohjaa kuntonyrkkeilyä, pilatesta, senioripilatesta ja kehonhuoltoa.  Annikan oppeihin pääset myös yksilö- ja pienryhmätunneille.
Katso tarkemmin: Personal training »

“Olen aina ollut kinnostunut liikunnasta ja hyvinvoinnista. Ammattikoulutukseltani olen fysioterapeutti. Olen työskennellyt valmistuttuani vuodesta 2006 lähtien fysioterapeuttina. Työni puolesta olen saanut erittäin monipuolista ja laadukasta koulutusta fysioterapia-alan huippuosaajilta. Lisäksi olen toiminut liikunnanohjaajana noin 15-vuoden ajan erilaisissa yrityksissä ja yhteisöissä. Kamppailulejeja aloin harrastamaan jo nuorena.

Olen ohjannut erilaisia tunteja ja hankkinut koulutusta myös tällä saralla. Olen mm. kouluttautunut Physiopilates-ohjaajaksi, josta olen suorittanut kaikki 3-tasoa. Olen myös Pilatesliiton jäsen, jonne hyväksytään vain pitkän Pilateskoulutuksen käyneet henkilöt.  Koska haluan jatkuvasti lisätä ja laajentaa ammaattitaitoani kouluttauduin vuonna 2015 Physiotraineriksi. Physiotrainer on Personaltrainer, jolla on fysioterapeutin tutkinto pohjakoulutuksena. Tämä antoi jälleen uusia työkaluja ihmisten hyvinvoinnin lisäämiseen. Koulutan itseäni edelleen jatkuvasti lisää.

Ohessa muutamia esimerkkejä koulutus- ja ammattitaustastani:

 • Footbic ohjaajakoulutus 2019
 • Fascia method ohjaajakoulutus 2019
 • Somatic Streching ohjaajakoulutus 2017
 • Faskiaalinen terapiaharjoittelu 2017
 • Vatsakapseli, erkauma ja sonopalpaatio 2017
 • Faskiakoulutus Pilatesohjaajille 2016
 • Personaltrainer/Physiotrainer 2015
 • Pilatesliiton jäsen 2015
 • PhysioPilates ohjaajakoulutus 3-taso 2014
 • PhysioPilates ohjaajakoulutus 2-taso 2012
 • PhysioPilates ohjaajakoulutus 1-taso 2011
 • Fysioterapeutti AMK 2006

Noora al-Saffu

Ohjaa Firebodylla potkunyrkkeilyä ja kuntopotkunyrkeilyä keskiviikkoisin.

”Ensimmäisiin kamppailutreeneihin päädyin jo 7 vuotiaana ja matka jatkuu yhä. Elämäni pyörii urheilemisen ympärillä, ja voisin jopa sanoa, että se on tapani hengittää. Potkunyrkkeily on ollut osa elämääni jo pidemmän aikaan.  Kasvattiseurani on GB gym ry ja siellä treenaan yhä. Suurimpia meriittejäni potkunyrkkeilyssä on muuanmuuassa:

 • Nuorten euroopanmestaruus kulta 2017,2019
 • Nuorten maailmanmestaruus pronssi 2018
 • Suomenmestaruus kulta 2016,2018,2019, 2020

Vaikka päälajini onkin potkunyrkkeily, harrastan kaikenlaista urheilua laidasta laitaan, ja esimerkiksi seinäkiipeily kuuluukin yhteen suosikkilajeihini. Intohimoni on urheileminen ja toivonkin saavani jakaa intohimoani mahdollisimman monen kanssa. Valmentamisen kautta tämä onnistuu mitä parhaiten. Pääsen tsemppaamaan ja auttamaan muita tavoitteissaan, mikä on minulle erittäin tärkeää. Haluan että jokainen kokee onnistumisen tunteita, ja oppii ylittämään itsensä.”

Tervetuloa mukaan mun treeneihin!

Amin Asikainen

Ohjaa Firebodylla tiistai aamuisin kuntonyrkkeilyn pienryhmää ja pitää välillä leirejä.
Amin Asikainen on yksi Suomen kaikkien aikojen menestyneimmistä nyrkkeilijöistä. Paras saavutus on vuonna 2006 Euroopan Nyrkkeilyliiton (EU) keskisarjan mestariksi.

Amatööriurallaan Asikainen otteli 175 ottelua, joista voitti 135. Painoluokkansa Suomen mestaruuden hän saavutti vuosina 1996, 1998, 1999 ja 2001. Lisäksi hänellä on voitot Tammer-, GeeBee-, Copenhagen Box Open – ja Karl Leman -turnauksista. Rikhard Lumberg oli viimeinen suomalaisnyrkkeilijä, jolle Asikainen hävisi, kun tämä kukisti hänet vuoden 2000 SM-loppuottelussa. Asikaisen viimeinen ottelu amatöörinä päättyi myös tappioon, Italian Ciro di Corcia vastaan vuonna 2001 MM-kisojen toisella kierroksella.

Marko Hietikko

Ohjaa Firebodylla sunnuntaisin Defendoa.

“Olen Marko Hietikko ja toimin Firebodyssa defendo-ohjaajana. Olen 3-tason ohjaaja ja opetan siviili-defendon lisäksi myös sotilas-defendoa (Defendo Green). Kamppailulajien parissa olen viihtynyt yli 30 vuotta ja defendo-ohjaajanakin 11 vuotta. Vuosien varrella olen defendon lisäksi harjoitellut mm. Hokutoryu jujutsua (1. dan), Krav Magaa (G3), Brasilian jujutsua, MMA:ta ja thainyrkkeilyä. Olen 54-vuotias ja siviiliammatiltani journalisti.”

Jasmin Geselle

Jasmin Geselle, tanssija ja tanssinopettaja sekä räiskyvä energiapakkaus! Aloittanut tanssimisen 7-vuotiaana kilpatanssilla, josta siirtyi muutaman vuoden jälkeen show, disco ja street- lajeihin. Kilpailemisen aloittanut v. 2003, josta tuli jo ensimmäinen Suomenmestaruus. Sittemmin kilpaillut ja saavuttanut useita mitaleja tanssijana ja koreografina niin Suomessa, kuin EM-kilpailuissa. Suurin kilpailusaavutus v. 2013 Naisten Performing arts soolon Suomenmestaruus ja samaisella soololla v. 2014 MM. 7 sija Mikolajkissa. Jasmin nähtiin myös Nelosen Dance- ohjelmassa vuonna 2012. Tanssijana nähty mm. Kasmirin, JVG:n, Benjaminin, Matt Terryn ja Andrea Bocellin taustalla, Starsquad:n ja Uniq Entertainmentin Dinner & show’ssa, TV-ohjelmissa (mm. Tähdet Tähdet, Voitolla yöhön, X factor) ja mainoksissa. Tällä hetkellä toimii ABREU:n tanssijana sekä koreografina.

Kia Lehmuskoski

Kia Lehmuskoski, kilpatanssin ammattilainen.

Aloitin tanssiurani 7-vuotiaana ja matka on ollut monimuotoinen. 
Olen kuulunut Suomen maajoukkueeseen useita vuosia amatööriurallani ja edustanut maatamme vuonna 2011 latinalaistanssien MM-kilpailuissa Singaporessa. Olen saavuttanut useita finaali ja palkintosijoja niin Suomessa kuin kansainvälisestikkin.
Ammattilaiseksi siirryin vuonna 2012 ja olen tehnyt Suomen Tanssinopettajainliiton tutkinnon sekä Kansainvälisen IDTA Licentiate tutkinnon. Olen ollut mukana Tanssii Tähtien kanssa ohjelmassa tähtiopettajana 2012-2019.

Oma valmennusfilosofia:

Kannustan ja motivoin oppilaitani omalla pirteällä opetustyylilläni. Oma sydämeni sykkii tanssille ja toivon saavani saman innon myös muille.

Jani Rasimus

Jani Rasimus, tanssija sekä parturi-kampaaja.

Jani on hurmannut tv-katsojia opettamalla tähtiä tanssimaan Tanssii tähtien kanssa -viihdeohjelmassa jo useita vuosia ja yltänyt jopa voittoon saakka.

Hänellä on takanaan myös menestyksekäs kilpaura sekä kilpatanssissa SM-tasolla että latinoshow MM-kisoissa, joissa hän oli mukana kultaa voittaneessa Suomen joukkueessa vuonna 2009. Jani on esiintynyt myös lukuisissa teatteriproduktioissa mm. Prinsessa -musikaalissa, Tampereen Työväen Teatterissa (2013-2014) sekä Valkeakosken kesäteatterissa useina vuosina.

Kirsi Päiväniemi

Kirsi ohjaa toiminnallista harjoittelua lauantaisin klo 10. 

Olen harrastanut kestävyysurheilua jossain muodossa lähes koko ikäni.
Nuorena uin kilpaa, vähän vanhempana keskityin juoksuun ja muutamia
vuosia sitten triathlon vei täysin mennessään. Lajivalikoimaani kuuluuvat
myös saliharjoittelu, jooga sekä talvisin hiihto. Treenaan triathlonia itse
hyvinkin päämäärätietoisesti ja kilpailen vuosittain useilla eri matkoilla. Olen
koulutukseltani Triathlonvalmentaja (Suomen triathlonliitto
valmentajakoulutus: tasot 1.ja 2) ja Personal Trainer (Trainer4you). Tällä
hetkellä opiskelen valmentajan ammattitutkintoa ja syvennän
valmennusosaamistani triathlonissa. Lisäksi minulta löytyy Taiteen
Maisterin paperit ja tekstiilisuunnittelijan koulutus Lapin Yliopistosta.


Olen valmentajana innostava, motivoiva ja huomioonottava. Työn,
harrastusten ja lapsiperheen arjen yhdistämisestä minulla omakohtaista
kokemusta, joten ymmärrän hyvin erilaiset aikataulupaineet ja haasteet niin
töissä kuin kotonakin. Pyrin joustavuuteen ja siihen että arki olisi
pääsääntöisesti balanssissa. Tavoitteena on treenata tosissaan sekä
tavoitteellisesti, mutta ei liian vakavasti suorittaen. Tärkeää on, että
liikkuminen ja treenaaminen tuo iloa ja onnistumisen tunteita sekä energiaa
arkeen!
 

Ira Malmberg

Ira ohjaa toiminnallista harjoittelua keskiviikkoisin.

“Olen ammatiltani fysioterapeutti ja mielenkiinnon kohteena ovat liikunta, hyvinvointi ja terveys. Fysioterapiassa minua erityisesti kiinnostaa ongelmien lähestyminen ja ratkaisu toiminnallisesta näkökulmasta sekä ihmiskehon valtava potentiaali muutokseen, sopeutumiseen ja kehittymiseen. Liikunnallista taustaa löytyy show-tanssin parista ja nykyään viihdyn hyvin sekä kuntsosalilla että ryhmäliikuntatunneilla ja lenkkipolulla. Vaihtelu on harjoittelussa minulle tärkeää ja pidän itseni haastamisesta. Erityisesti minua kiinnostaa toiminnallinen harjoittelu missä voima, liikkuvuus ja kestävyys vaihtelevat harjoittelun aikana keskenään. Parasta liikunnassa mielestäni on harjoittelun
tuottama ilo ja itsensä ylittäminen. Tervetuloa mukaan tunnilleni!”

Jari Grönroos

Jari ohjaa junnujen nyrkkeilykoulua tiistaisin ja torstaisin.

Jarilla on itsellään kilpanyrkkielytausta. Amatöörinä hän saavutti SM-kultaa vuosina 1983, 1984 ja 1985, hopeaa 1981 sekä pronssia 1987. Paras saavutus on EM pronssi 1985. Amatööriuransa jälkeen Grönroos otteli vuonna 1989 viisi ammattilaisottelua, joista kaksi päättyi voittoon, yksi tasapeliin ja kaksi tappioon.

Oman kilpauran jälkeen hän on toiminut amatööri- ja ammattinyrkkeilijävalmentajana. Hän on valmentanut mm. Harri Hakulinen, Juho Tolppola, Gennadi Metsikainen. Tällä hetkellä hän valmentaa mm. ammattinyrkkeilijä Samuli Kärkkäistä.

Samuli Kärkkäinen: “Jari on vaativa ja jämäkkä valmentaja”.

Joonas Pasanen

Ohjaa Firebodylla tällä hetkellä Krav Magaa

”Minulla on Krav Maga Network 3.-tason ohjaajakoulutus ja 1. dan musta vyö. Olen harrastanut Krav Magaa jo vuodesta 2010.

Lisäksi harrastan laajasti myös muita kamppailulajeja mm. potkunyrkkeilyä, nyrkkeilyä, defendoa ja brasilialaista Jujutsua.”