• Vattuniemenkatu 5, 00210 Helsinki
  • 0400 511 844
  • info@firebody.fi

Kuntonyrkkeily

Kuntonyrkkeilyn kevätkauden viimeinen alkeiskurssi alkaa 8.4.2024

  • 2x viikossa maanantaisin klo 20.00-21.00 ja torstaisin klo 20.00-21.00, yhteensä 10 x ajalla 8.4-13.5.2024 (Helatorstaina 9.5 ei treenejä).
  • hinta kurssille 109e (sisältää avainmaksun 10e). 
  • Voit ilmoittautua kurssille nettivarauksemme kautta, soittamalla 0400 511 844 tai sähköpostitse info@firebody.fi

 

Kuntonyrkkeily on mukavaa rentoutumista, joka on perinteisestä nyrkkeilystä kehitetty vauhdikas ja monipuolinen kuntourheilulaji. Se sopii sekä nuorille että vanhoille, miehille ja naisille. Kuntonyrkkeilyn ehkä suurin viehätys on harjoittelun monipuolisuudessa ja tehokkuudessa. Monipuolisuuden perustana on se, että nyrkkeilyssä joutuvat kaikki lihasryhmät työhön. Kuntonyrkkeily kuormittaa koko vartalon lihaksistoa, pulssi nousee ja kaloreita palaa. Esimerkiksi kun 15 minuutin hölkässä on laskettu kuluvan noin 90 kilokaloria, niin kuntonyrkkeilyssä voidaan päästä samassa ajassa kaksinkertaiseen määrään.

Laji on tehokas ja sisällöltään vapaa ja railakas tapa saada hiki pintaan. Kuntonyrkkeilyssä tyrmätään ainoastaan kaloreita. Otteluharjoitukset kuuluvat kuntonyrkkeilyohjelmaan vain silloin, jos kuntoilija sitä erityisesti haluaa.

Kuntonyrkkeilyn harjoittelun vauhdikkuus, vaihtelevuus ja tekniikan haastavuus auttavat unohtamaan tehokkaasti arkipäivän murheet ja työkiireet.

Voit osallistua kuntonyrkkeilyn alkeis- ja jatkotunneille, kun olet täyttänyt 13-vuotta.

Katso: http://www.hyvaterveys.fi/artikkeli/liikunta/kuntonyrkkeily_puree_niskavaivoihin

Harrastaja on itse vastuussa itselle sopivista vakuutuksista. Nyrkkeilyliiton kautta on mahdollista hankkia edullinen tapaturmavakuutus ja lisenssi. Erityisesti ottelunomaista eli sparrausta harrastavien on syytä ottaa kattava vakuutus.

Salimme seura Helsingin nyrkkeilytalli ry on nyrkkeilyliiton jäsen.

Katso tarkemmat ohjeet: Nyrkkeilyliitto
Vakuutuksen ja lisenssin voi ostaa suoraan: Suomisport

Kysy lisää »
Varaa suoraan netistä »