Junnujen tunneille voit tulla mukaan milloin vain. Helpointa on tulla mukaan kauden alussa, jolloin lähdetään alkeista liikkeelle.

Ohjaaja

Mauri Cederlöf

Mauri Cederlöf

3-tason valmentaja koulutus
kamppailu-urheilussa.

Junnujen kamppailukoulu

Juniori kamppailukoulu Helsingin Lauttasaaressa tarjoaa mukavan harrastuksen nuorille pojille ja tytöille iältään 9-15-vuotta. Junioreiden kamppailukoulussa opetetaan nyrkkeilyn, potkunyrkkeilyn ja painin perustekniikoita sekä opetellaan koordinaatiota ja kehonhallintaa. Kamppailukoulu onkin hyvä lisä myös muihin joukkuelajiharrastuksiin, kuten jalkapallon ja jääkiekon ohelle.

Junnujen nyrkkeilykoulu

Junioreiden nyrkkeilykoulu Helsingin Lauttasaaressa tarjoaa hyvän harrastuksen nuorille pojille ja tytöille  iältään 9-15-vuotta. Junioreiden nyrkkeilykoulussa opetetaan nyrkkeilyn tekniikoita sekä opetellaan koordinaatiota ja kehonhallintaa. Nyrkkeilykoulussa on mahdollisuun tähdätä myös nyrkkeilykilpailuihin. Junioreiden nyrkkeilyvalmennuksesta vastaa Jari Grönroos, jolla on pitkä tausta amatööri- ja ammattinyrkkeilijöiden valmentajana. Tällä hetkellä hän valmentaa mm. ammattinyrkkeilijä Samuli Kärkkäistä.

Asiakkaiden sanomaa

”Meiltä junnujen kamppailukouluun osallistui vapaavalinnaisena oheistreeninä 12 poikaa läpi talvikauden 2105-2016. Kaikilta perheiltä tuli palautetta siitä, että treeni oli yksi viikon kohokohdista. Pojilla oli hauskaa, tekeminen vaihtelevaa. Maukan ammattitaitoinen, jämäkkä ja huumorintajuinen ohjaustyyli puri poikiin – huipputyyppi. Jatkamme taas syksyllä. Suosittelen vilpittömästi muillekin joukkueille!”

Laura Grönqvist, jojo PPJ Laru05

Ohjaaja

Jari Grönroos

Jari on toiminut oman nyrkkeilyuran jälkeen pitkään amatööri- ja ammattinyrkkeilijävalmentajana. Hän on valmentanut mm. Harri Hakulinen, Juho Tolppola, Gennadi Metsikainen. Tällä hetkellä hän valmentaa mm. ammattinyrkkeilijä Samuli Kärkkäistä.

S