Junnujen tunneille voit tulla mukaan milloin vain. Helpointa on tulla mukaan kauden alussa, jolloin lähdetään alkeista liikkeelle.

Ohjaaja

Jari Grönroos

Jari on toiminut oman nyrkkeilyuran jälkeen pitkään amatööri- ja ammattinyrkkeilijävalmentajana. Hän on valmentanut mm. Harri Hakulinen, Juho Tolppola, Gennadi Metsikainen. Tällä hetkellä hän valmentaa mm. ammattinyrkkeilijä Samuli Kärkkäistä.

S

Ohjaaja

Mauri Cederlöf

Mauri Cederlöf

3-tason valmentaja koulutus
kamppailu-urheilussa.

Junnujen nyrkkeilykoulu

Junioreiden nyrkkeilykoulu Helsingin Lauttasaaressa tarjoaa hyvän harrastuksen nuorille pojille ja tytöille  iältään 9-15-vuotta. Junioreiden nyrkkeilykoulussa opetetaan nyrkkeilyn tekniikoita sekä opetellaan koordinaatiota ja kehonhallintaa. Nyrkkeilykoulussa on mahdollisuun tähdätä myös nyrkkeilykilpailuihin. Junioreiden nyrkkeilyvalmennuksesta vastaa Jari Grönroos, jolla on pitkä tausta amatööri- ja ammattinyrkkeilijöiden valmentajana. Tällä hetkellä hän valmentaa mm. ammattinyrkkeilijä Samuli Kärkkäistä.

Edellytämme Nyrkkeilyliiton sääntöjen mukaan, että junnujen nyrkkeilykoulussa  harrastavien henkilöiden tulee olla lisensioituja. Salimme seura Helsingin nyrkkeilytalli ry on nyrkkeilyliiton jäsen.

Junnulla tulee siis olla voimassaoleva lisenssi.

Huom! Lisenssi ei sisällä kuitenkaan vakuutusta, vaan siitä tulee jokaisen harrastajan itse huolehtia. Junnuille, jotka kilpanyrkkeilevät tai sparraavat ottelunomaisesti vakuutus on pakollinen.  Nyrkkeilyliiton kautta saa myös edullisen vakuutuksen. Edellytämme myös vanhemmilta kirjallisen luvan kilpanyrkkeilyyn ja otteluharjoitteluun.

Hinnat :

Harrastelisenssi 10 euroa

Kilpailulisenssi 40 euroa

Kuntonyrkkeilyvakuutus alaikäiset 12 euroa

Kilpailijat:

Nuorten olympianyrkkeilyvakuutus 1 (syntynyt 2001-2006)  76€
Nuorten olympianyrkkeilyvakuutus 2 (syntynyt 2007 tai myöhemmin)  72 €V

Katso tarkemmat ohjeet: Nyrkkeilyliitto

Vakuutuksen ja lisenssin voi ostaa suoraan: Suomisport

Junnujen kamppailukoulu

Juniori kamppailukoulu Helsingin Lauttasaaressa tarjoaa mukavan harrastuksen nuorille pojille ja tytöille iältään 9-15-vuotta. Junioreiden kamppailukoulussa opetetaan nyrkkeilyn, potkunyrkkeilyn ja painin perustekniikoita sekä opetellaan koordinaatiota ja kehonhallintaa. Kamppailukoulu onkin hyvä lisä myös muihin joukkuelajiharrastuksiin, kuten jalkapallon ja jääkiekon ohelle. Ohjaajina kamppailuvalmentaja Mauri Cederlöf ja Jyri Mikilä.

Edellytämme Suomen potkunyrkkeilyliiton sääntöjen mukaan, että junnujen kamppailukoulussa  harrastavien henkilöiden tulee olla lisensioituja alkesikurssin jälkeen. Salimme seura Helsingin nyrkkeilytalli ry on potkunyrkkeilyliiton jäsen.

Junnulla tulee siis olla voimassaoleva lisenssi.

Huom! Lisenssi ei sisällä kuitenkaan vakuutusta, vaan siitä tulee jokaisen harrastajan itse huolehtia. Junnuille, jotka kilpailevat tai sparraavat ottelunomaisesti vakuutus on pakollinen.  Potkuyrkkeilyliiton kautta saa myös edullisen vakuutuksen. Edellytämme myös vanhemmilta kirjallisen luvan kilpapotkunyrkkeilyyn ja otteluharjoitteluun.

Hinnat :

Harrastelisenssi 20 euroa

B-lisenssi, Potkunyrkkeily Syntynyt 1.1.2000 tai myöhemmin 45 euroa.

Katso tarkemmat ohjeet: Suomen potkunyrkkeilyliitto

Vakuutuksen ja lisenssin voi ostaa suoraan: Suomisport

Asiakkaiden sanomaa

”Meiltä junnujen kamppailukouluun osallistui vapaavalinnaisena oheistreeninä 12 poikaa läpi talvikauden 2105-2016. Kaikilta perheiltä tuli palautetta siitä, että treeni oli yksi viikon kohokohdista. Pojilla oli hauskaa, tekeminen vaihtelevaa. Maukan ammattitaitoinen, jämäkkä ja huumorintajuinen ohjaustyyli puri poikiin – huipputyyppi. Jatkamme taas syksyllä. Suosittelen vilpittömästi muillekin joukkueille!”

Laura Grönqvist, jojo PPJ Laru05