MAURI CEDERLÖF

Mauri “Maukka”  on Firebodyn päävalmentaja kamppailulajeissa. Hän ohjaa kuntonyrkkeilyä, potkunyrkkeilyä, kuntopotkunyrkkeilyä, Defendoa ja junnujen nyrkkeily- ja kamppailukoulua. Maukan oppeihin pääset myös yksilö- ja pienryhmätunneille. Katso tarkemmin: Personaltraining

“Olen kilpaillut  usean vuoden ajan amatööri- ja ammattitasolla kamppailu-urheilussa. Olen käynyt myös kamppailu-urheiluvalmentajan koulutuksen. Kilpailu-uran jälkeen olen toiminut toiminut aktiivisesti valmentajana päätyön ohessa. Ammattiurheilijana minulla on laaja kokemus urheilusta ja vankka kamppailu-urheilutieto-taito. Tältä pohjalta olen luonut aivan omanlaiseni tavan ohjata tunteja ja viedä tietämystäni eteenpäin kuntoilijoille.

Vahvuuteni ovat hyvät suulliset- ja vuorovaikutustaidot. Saan ihmiset innostumaan ja kuuntelemaan. Useat asiakkaat ovat jo käyneet tunneillani usean vuoden ajan. Olen valmentanut myös amatööri- ja ammattilaistasolla kilpanyrkkeilijöitä, vapaaottelijoita, potkunyrkkeilijöitä, thainyrkkeilijöitä.”

Maukan meriitit

Aloittanut kamppailulajien harjoittelun 1984
Nyrkkeillyt vuodesta 1986
Nyrkkeily SM-pronssi sarjassa -67 kg
Potkunyrkkeily SM-pronssi 2002
Potkunyrkkeily SM-hopea 2003 (hävisi finaalissa tuomariäänin Jere Reinikaiselle joka voitti maailmanmestaruuden 2003)
Potkunyrkkeilyssä Latvia Open 2004 hopea
Potkunyrkkeilyssä Eesti Open 2004 kultaa
Ammattilaisottelu potkunyrkkeilyssä Järvenpäässä 2004 voitto Unkarin mestari Andreas Sokista
Potkunyrkkeily SM-kulta sarjassa -67 kg 2005
Ammattilaisottelu potkunyrkkeilyssä Vantaa open 2005 voitto Dennis Aleksanolrewista
Potkunyrkkeilyssä World cup Unkari 2005 hopea
2006 MM-edustus low-kick ilman sijoitusta Marokossa
Potkunyrkkeilyssä World cup 2006 ei sijoitusta
3-tason valmentaja koulutus kamppailu-urheilussa 2006

Defendo ohjaajatasot: Hard Target ja Combat Tech vuosina 2015-2016

ANNIKA CEDERLÖF

Annika on Firebodyn kehollisten tuntien pääohjaaja. Hän ohjaa kuntonyrkkeilyä, pilatesta, senioripilatesta ja kehonhuoltoa.  Annikan oppeihin pääset myös yksilö- ja pienryhmätunneille. Katso tarkemmin: Personaltraining

“Olen aina ollut kinnostunut liikunnasta ja hyvinvoinnista. Ammattikoulutukseltani olen fysioterapeutti. Olen työskennellyt valmistuttuani vuodesta 2006 lähtien fysioterapeuttina. Työni puolesta olen saanut erittäin monipuolista ja laadukasta koulutusta fysioterapia-alan huippuosaajilta. Lisäksi olen toiminut liikunnanohjaajana noin 15-vuoden ajan erilaisissa yrityksissä ja yhteisöissä. Kamppailulejeja aloin harrastamaan jo nuorena.

Olen ohjannut erilaisia tunteja ja hankkinut koulutusta myös tällä saralla. Olen mm. kouluttautunut Physiopilates-ohjaajaksi, josta olen suorittanut kaikki 3-tasoa. Olen myös Pilatesliiton jäsen, jonne hyväksytään vain pitkän Pilateskoulutuksen käyneet henkilöt.  Koska haluan jatkuvasti lisätä ja laajentaa ammaattitaitoani kouluttauduin vuonna 2015 Physiotraineriksi. Physiotrainer on Personaltrainer, jolla on fysioterapeutin tutkinto pohjakoulutuksena. Tämä antoi jälleen uusia työkaluja ihmisten hyvinvoinnin lisäämiseen. Koulutan itseäni edelleen jatkuvasti lisää.

Ohessa muutamia esimerkkejä koulutus- ja ammattitaustastani:

Footbic ohjaajakoulutus                                                     2019

Fascia method ohjaajakoulutus                                        2019

Somatic Streching ohjaajakoulutus                                 2017

Faskiaalinen terapiaharjoittelu                                        2017

Vatsakapseli, erkauma ja sonopalpaatio                        2017

Faskiakoulutus Pilatesohjaajille                                     2016

Personaltrainer/Physiotrainer                                        2015

Pilatesliiton jäsen                                                              2015

PhysioPilates ohjaajakoulutus 3-taso                           2014

PhysioPilates ohjaajakoulutus 2-taso                            2012

PhysioPilates ohjaajakoulutus 1-taso                            2011

Fysioterapeutti AMK                                                        2006

JYRI MIKKILÄ

Jyri ohjaa junnujen kamppailukoulua keskiviikkoisin.

“Olen harrastanut kamppailulajeja vuodesta 1993 eteenpäin.
Kilpaillut olen Bjj:ssä ja Lukkopainissa vuodesta 2008 eteenpäin ja MMA:ssa aloitin kilpailun vuonna 2010.”

Jyrin meriitit:

BJJ purppuravyö

Vapaaottelu rekordi amatöörinä 3-3-0

Vapaaottelu rekordi ammattilaisena 1-1-0
Bjj finish open pronssi 2008 valkovöiset avoin sarja

Bjj summerfight kulta 2010 valkovöiset avoin sarja

Bjj finish open pronssi 2014 79,5 kg sarja

juhana-vallas

JERE FLINKMAN

Jere ohjaa meillä kuntopotkunyrkkeilyä ja potkunyrkkeilyä.

Jeren meriitit:

Kolmessa eri painoluokassa SM kulta Thaiboxingissa

Thaiboxingin Pohjoismaiden mestari

On edustanut thaiboxing maajoukkueessa

Siirtyi 2010 thaiboxing ammattilaiseksi

On otellut Thaimaan stadioneilla

ILARI SAUKKONEN

Ohjaa Firebodylla Krav Magaa maanantaisin.

Ilarilla on 16v kamppailulajitaustaa, nykyiset lajit Krav Maga, Defendo, Thainyrkkeily, Potkunyrkkeily

Ohjaaja koulukset: Krav Maga Network 3.-tason ohjaaja ja 2.Dan musta vyö.

Ironman Kickboxing 1.-tason ohjaaja ja vihreä vyö Potkunyrkkeilyssä.

Defendo 1.-tason ohjaaja.

JARI GRÖNROOS
Jari ohjaa junnujen nyrkkeilykoulua tiistaisin ja torstaisin.

Jarilla on itsellään kilpanyrkkielytausta. Amatöörinä hän saavutti SM-kultaa vuosina 1983, 1984 ja 1985, hopeaa 1981 sekä pronssia 1987. Paras saavutus on EM pronssi 1985. Amatööriuransa jälkeen Grönroos otteli vuonna 1989 viisi ammattilaisottelua, joista kaksi päättyi voittoon, yksi tasapeliin ja kaksi tappioon.

Oman kilpauran jälkeen hän on toiminut amatööri- ja ammattinyrkkeilijävalmentajana. Hän on valmentanut mm. Harri Hakulinen, Juho Tolppola, Gennadi Metsikainen. Tällä hetkellä hän valmentaa mm. ammattinyrkkeilijä Samuli Kärkkäistä.

Samuli Kärkkäinen: “Jari on vaativa ja jämäkkä valmentaja”.

SATU RAPO

Firebodylla Satu ohjaa senioreille pilatesta tiistaisin.

‘Olen koko ikäni liikkunut ja harrastanut urheilua. Tanssi on ollut iso osa elämääni nuoresta asti. Olen nuorempana kilpaillut tanssi kisoissa ja esiintynyt erilaisissa produktioissa. Tällä hetkellä tanssin rinnalle tai kanssa kulkijaksi on vahvasti tullut kehon viestien kuuntelu ja erilainen liikkeiden tai ajatusten kautta tuoma liike improvisaatio. Tässä kuunnellaan vahvasti omaa kehoa ja siitä lähtevää liikettä. Kuuntelu on myös pilateksessa tärkeää, koska jokainen päivä on erilainen ja jokaisesta kerrasta voi oppia itsestään ja kehostaan jotain uutta. Pilateksen kehoon tuoma vahvuus ja rentous ovat hyvä pohja mille tahansa muulle liikunta muodolle.
Opettajan ja tanssin opiskelu on tuonut herkkyyttä ihmisten kuunteluun ja kehossa  tapahtuvien asioiden havainnointiin.’
Satu Rapo on ammatiltaan pilates ohjaaja, tanssitaiteilija ja tanssinopettaja. Koulusta löytyy myös urheiluhierojan opinnoista ja tällä hetkellä hän viimeistelee maisteri opintojaan Teatterikorkeakoulussa.

Joonas Pasanen

Ohjaa Firebodylla tällä hetkellä Krav Magaa

”Minulla on Krav Maga Network 3.-tason ohjaajakoulutus ja 1. dan musta vyö. Olen harrastanut Krav Magaa jo vuodesta 2010.

Lisäksi harrastan laajasti myös muita kamppailulajeja mm. potkunyrkkeilyä, nyrkkeilyä, defendoa ja brasilialaista Jujutsua.”

Elina Korjus

Ohjaa Firebodylla toiminnallista harjoittelua torstaisin.

”Olen viimeisen vuoden fysioterapeuttiopiskelija. Olen kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnissa ja pyrkinkin ottamaan sen aina huomioon. Itselläni on monenlaista liikuntataustaa muun muassa taitoluistelusta ja viime vuosina kuntosaliharjoittelusta. Liikunnassa pidän tärkeänä monipuolista kehon kuormitusta. Tunneilla pyrin ottamaan huomioon liikunnan eri osa-alueita, kuten voimaa, liikkuvuutta ja kestävyyttä. Pidän ryhmäliikunnan vetämisestä mahtavan ryhmäenergian vuoksi. Kannustan ihmisiä kehittymään ja haastamaan itseänsä. Tunneilla on kannustava ilmapiiri ripauksella huumorintajua!”

Noora al-Saffu

Ohjaa Firebodylla potkunyrkkeilyä ja kuntopotkunyrkeilyä perjantaisin.

”Ensimmäisiin kamppailutreeneihin päädyin jo 7 vuotiaana ja matka jatkuu yhä. Elämäni pyörii urheilemisen ympärillä, ja voisin jopa sanoa, että se on tapani hengittää. Potkunyrkkeily on ollut osa elämääni jo pidemmän aikaan.  Kasvattiseurani on GB gym ry ja siellä treenaan yhä. Suurimpia meriittejäni potkunyrkkeilyssä on muuanmuuassa:

– Nuorten euroopanmestaruus kulta 2017,2019
– Nuorten maailmanmestaruus pronssi 2018
– Suomenmestaruus kulta 2016,2018,2019

Vaikka päälajini onkin potkunyrkkeily, harrastan kaikenlaista urheilua laidasta laitaan, ja esimerkiksi seinäkiipeily kuuluukin yhteen suosikkilajeihini. Intohimoni on urheileminen ja toivonkin saavani jakaa intohimoani mahdollisimman monen kanssa. Valmentamisen kautta tämä onnistuu mitä parhaiten. Pääsen tsemppaamaan ja auttamaan muita tavoitteissaan, mikä on minulle erittäin tärkeää. Haluan että jokainen kokee onnistumisen tunteita, ja oppii ylittämään itsensä.”

Tervetuloa mukaan mun treeneihin!

Mariia Helske

Ohjaa Firebodylla pilatesta keskiviikkoisin.

”Olen koulutukseltani fysioterapeutti ja työskentelen fysioterapeuttina päivätyössäni. Olen ohjannut monipuolisesti ryhmäliikuntaa useita vuosia. Rakkain laji minulle on pilates, mutta olen käynyt eri koulutuksia kuten Spiraalistabilaatio ohjaaja-koulutuksen ja koulutuksia fascioiden merkityksestä harjoittelussa. Harrastan vapaa-aikana ilma-akrobatia lajeja kuten tankotanssia ja rengastrapetsia sekä pilatesta tukemaan kehon jaksamista raskaissa lajeissani.”

Amin Asikainen

Ohjaa Firebodylla tiistai aamuisin kuntonyrkkeilyn pienryhmää ja pitää välillä leirejä.
Amin Asikainen on yksi Suomen kaikkien aikojen menestyneimmistä nyrkkeilijöistä. Paras saavutus on vuonna 2006 Euroopan Nyrkkeilyliiton (EU) keskisarjan mestariksi.

Amatööriurallaan Asikainen otteli 175 ottelua, joista voitti 135. Painoluokkansa Suomen mestaruuden hän saavutti vuosina 1996, 1998, 1999 ja 2001. Lisäksi hänellä on voitot Tammer-, GeeBee-, Copenhagen Box Open – ja Karl Leman -turnauksista. Rikhard Lumberg oli viimeinen suomalaisnyrkkeilijä, jolle Asikainen hävisi, kun tämä kukisti hänet vuoden 2000 SM-loppuottelussa. Asikaisen viimeinen ottelu amatöörinä päättyi myös tappioon, Italian Ciro di Corcia vastaan vuonna 2001 MM-kisojen toisella kierroksella.[2]

Juho Tolppola.

Ohjaa tiistaisin Firebodylla nyrkkeilyä. Tunti sisältää nyrkkeilytekniikkaa sekä sparria eli otteluharjoittelua.

Juhon meriitit: Amatöörinä Tolppola otteli 175 ottelua, joista saavutti 135 voittoa. Vuonna 2000 hän saavutti EM-pronssia. Suomenmestaruuden hän voitti vuosina 1998 ja 2000 ja 2001. Hän on saavuttanut voitot myös Tammer- ja GeeBee-turnauksista.
Ammattilaisena otteluja 3, joista voittoja 25, tyrmäysvoitot 9, tappiot 6, ratkaisemattomat 1.

Marko Hietikko

Ohjaa Firebodylla sunnuntaisin Defendoa.

“Olen Marko Hietikko ja toimin Firebodyssa defendo-ohjaajana. Olen 3-tason ohjaaja ja opetan siviili-defendon lisäksi myös sotilas-defendoa (Defendo Green). Kamppailulajien parissa olen viihtynyt yli 30 vuotta ja defendo-ohjaajanakin 11 vuotta. Vuosien varrella olen defendon lisäksi harjoitellut mm. Hokutoryu jujutsua (1. dan), Krav Magaa (G3), Brasilian jujutsua, MMA:ta ja thainyrkkeilyä. Olen 54-vuotias ja siviiliammatiltani journalisti.”