• Vattuniemenkatu 5, 00210 Helsinki
  • 0400 511 844
  • info@firebody.fi

Junnujen nyrkkeilykoulu

Junioreiden nyrkkeilykoulu Helsingin Lauttasaaressa tarjoaa hyvän harrastuksen nuorille pojille ja tytöille  iältään 9-15-vuotta. Junioreiden nyrkkeilykoulussa opetetaan nyrkkeilyn tekniikoita sekä opetellaan koordinaatiota ja kehonhallintaa. Nyrkkeilykoulussa on mahdollisuun tähdätä myös nyrkkeilykilpailuihin. Junioreiden nyrkkeilyvalmennuksesta vastaa Jari Grönroos, jolla on pitkä tausta amatööri- ja ammattinyrkkeilijöiden valmentajana. Tällä hetkellä hän valmentaa mm. ammattinyrkkeilijä Samuli Kärkkäistä.

Edellytämme Nyrkkeilyliiton sääntöjen mukaan, että junnujen nyrkkeilykoulussa  harrastavien henkilöiden tulee olla lisensioituja. Salimme seura Helsingin nyrkkeilytalli ry on nyrkkeilyliiton jäsen.

Junnulla tulee siis olla voimassaoleva lisenssi.

Huom! Lisenssi ei sisällä kuitenkaan vakuutusta, vaan siitä tulee jokaisen harrastajan itse huolehtia. Junnuille, jotka kilpanyrkkeilevät tai sparraavat ottelunomaisesti vakuutus on pakollinen.  Nyrkkeilyliiton kautta saa myös edullisen vakuutuksen. Edellytämme myös vanhemmilta kirjallisen luvan kilpanyrkkeilyyn ja otteluharjoitteluun.

Junnujen tunneille voit tulla mukaan milloin vain. Helpointa on tulla mukaan kauden alussa, jolloin lähdetään alkeista liikkeelle.

Hinnat :

  • Harrastelisenssi 10 euroa
  • Kilpailulisenssi 40 euroa
  • Kuntonyrkkeilyvakuutus alaikäiset 12 euroa

Kilpailijat:

  • Nuorten olympianyrkkeilyvakuutus 1 (syntynyt 2001-2006)  76€
  • Nuorten olympianyrkkeilyvakuutus 2 (syntynyt 2007 tai myöhemmin)  72 €V

Katso tarkemmat ohjeet: Nyrkkeilyliitto
Vakuutuksen ja lisenssin voi ostaa suoraan: Suomisport

Kysy lisää »
Varaa suoraan netistä »

Asiakkaiden sanomaa

”Meiltä junnujen kamppailukouluun osallistui vapaavalinnaisena oheistreeninä 12 poikaa läpi talvikauden 2105-2016. Kaikilta perheiltä tuli palautetta siitä, että treeni oli yksi viikon kohokohdista. Pojilla oli hauskaa, tekeminen vaihtelevaa. Maukan ammattitaitoinen, jämäkkä ja huumorintajuinen ohjaustyyli puri poikiin – huipputyyppi. Jatkamme taas syksyllä. Suosittelen vilpittömästi muillekin joukkueille!”

- Laura Grönqvist, jojo PPJ Laru05