TAPAHTUMAT TARPEITTESI MUKAAN

Voimme järjestää teille tarpeidenne mukaisen liikuntatapahtuman, hyvinvointitapahtuman tai turvavalmennusta. Tunnit sopivat kaiken ikäisille  ja -kuntoisille. Toteutus salillamme Lauttasaaressa tai yrityksesi tiloissa sopimuksen mukaan.

Tapahtuma voi olla liikunnallinen, turvallisuutta parantava tai rentouttava. Tapahtumissamme osallistujat voivat irrottautua hetkeksi arjesta erilaisten lajien ja aktiviteettien parissa. Työturvallisuutta voi parantaa lisäämällä tapahtumaan turvavalmennusta. Työntekijöiden on mahdollista kokea liikunnan riemua ja nauttia yhdessäolosta. Irtiotot työarjesta yhteisen tekemisen merkeissä ovat tärkeä osa työhyvinvointia! Yksilön kokema turvallisuuden tunne taas on tärkeää työssä viihtymisen kannalta.

Tapahtuman yhteydessä on mahdollisuus varata myös sauna/kokoustila max 10 henkilöä. Tilaisuuten on mahdollista tilata myös pientä syötävää.

  • Kuntonyrkkeily
  • Kuntopotkunyrkkeily
  • Defendo- tehokasta itsepuolustusta
  • Pilates
  • Toiminnallinen harjoittelu
  • Kehonhuolto tunnit mm. venyttelyä ja kehonliikkuvuutta parantavia harjoituksia.
  • Turvavalmennus, itsepuolustus tekniikoita.

ASIAKKAIDEN SANOMAA

”Se oli hauskaa! Innostuin sen verran että kartotan jotain tunteja jos haluisin käydä noilla enemmänkin. Hyvä tunti ja hyvä ohjaaja!

Dingle OYkuntonyrkkeilyn kokeilutunti 25.5.2016 - Ohjaaja: Annika

Kiva ja hyvin hikoiluttava tunti oli. Hyvässä suhteessa tekniikka ja tekeminen.

Dingle Oykuntonyrkkeilyn kokeilutunti 25.5.2016 - Ohjaaja: Annika

Hyvä tempo oli tunnilla ja riittävästi tekemisen meininkiä. Ei käytetty liikaa aikaa ylimääräsiin löpinöihin

Dingle Oykuntonyrkkeilyn kokeilutunti 25.5.2016 - Ohjaaja: Annika

Treeni oli tehokasta ja hiki irtosi hyvin. Ensikertalaiset pääsi jyvälle lyömistekniikoista. Coutsi oli tsemppaava ja selkeästi asiansa osaava. Venyttelymusiikki oli sopivan rauhallista.

An-Roc OY & Inweld OY Kuntonyrkkeily virkisyspäivä. Vetäjä: Maukka