Junnujen kamppailukoulu

Juniori kamppailukoulu Helsingin Lauttasaaressa tarjoaa mukavan harrastuksen nuorille pojille ja tytöille iältään 9-15-vuotta. Junioreiden kamppailukoulussa opetetaan nyrkkeilyn ja potkunyrkkeilyn perustekniikoita sekä opetellaan koordinaatiota ja kehonhallintaa. Kamppailukoulu onkin hyvä lisä myös muihin joukkuelajiharrastuksiin, kuten jalkapallon ja jääkiekon ohelle.

Junnujen nyrkkeilykoulu

Junioreiden nyrkkeilykoulu Helsingin Lauttasaaressa tarjoaa mukavan harrastuksen nuorille pojille ja tytöille  iältään 9-15-vuotta. Junioreiden nyrkkeilykoulussa opetetaan nyrkkeilyn perustekniikoita sekä opetellaan koordinaatiota ja kehonhallintaa.

Asiakkaiden sanomaa

”Meiltä junnujen kamppailukouluun osallistui vapaavalinnaisena oheistreeninä 12 poikaa läpi talvikauden 2105-2016. Kaikilta perheiltä tuli palautetta siitä, että treeni oli yksi viikon kohokohdista. Pojilla oli hauskaa, tekeminen vaihtelevaa. Maukan ammattitaitoinen, jämäkkä ja huumorintajuinen ohjaustyyli puri poikiin – huipputyyppi. Jatkamme taas syksyllä. Suosittelen vilpittömästi muillekin joukkueille!”

Laura Grönqvist, jojo PPJ Laru05

Ohjaaja

Mauri Cederlöf

Mauri Cederlöf

3-tason valmentaja koulutus
kamppailu-urheilussa.